41-річна волинянка з села Седлище Галина може з повним правом називатися матір'ю-героїнею: вона народила вже 17 дітей, і невідомо, чи планує вона на цьому зупинятися. Донечка Ліана народилася на днях, і її вже чекає удома велика родина.

Про це розповідає Instagram-акаунт "Новости Киева и Украины".

Мати-героїню помістили в стаціонар Волинського обласного перинатального центру за тиждень до пологів.

"Усі разом, мабуть, не зберемося. Бо найстарший, Сергій, працює далекобійником і часто їздить за кордон. Іще один, Віктор, у Німеччині на будівництві. Старша дочка, Ірина, живе в Кам’янці-Подільському (там працює перукарем). Син, який народився після неї, хоче стати рятувальником і зараз відбуває службу в армії. Проте святковий стіл у нас і так буде немаленький. Приготувати допоможе син, який цього року закінчив школу і хоче стати кулінаром. Так що я справді дуже щаслива!", - розповідає Галина про свої плани по поверненню додому.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Матір-героїня Галина, фото Instagram
Матір-героїня Галина, фото Instagram

Першу дитину жінка народила ще у 19 років, надалі малюки з'являлися кожен рік-півтора. Зараз найстаршим дітям вже 22 і 21 рік, а ось наймолодшим був 2-річний хлопчик; але тепер цим званням йому доведеться поступитися Ліані.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Народження дитини – скільки потрібно грошей на вагітність і перший рік життя, інфографіка.

Як повідомляв портал Знай.ua, Виплати на дитину 2020: скільки можна отримати і як оформити.

Також Знай.ua писав, Три дні народжувала мертву дитину - на Львівщині лікар-акушер піде під суд за недбалість.