Волонтер, який повернувся з Білорусі, розповів про подібності свого затримання і подальшого перебування під вартою в Мінську. Костянтин Реуцький, який є волонтером "Схід SOS", повідомив, що подібне зараз активно використовується білоруськими силовиками з метою жорстокого залякування всіх протестувальників. Про це повідомили у Telegram-каналі PavlovskyNews

Читайте Знай в Google News!

Крім кийків вони також використовують тортури, погрози і залякування. Всіх затриманих разом з Реуцьким змушували стояти у дворі з вивернутими і піднятими вгору руками протягом від 13 до 17 годин. Жінку-активістку в присутності Костянтина побили, її вдарили обличчям об залізний паркан.

Також волонтер Реуцький розповів про те, що міліціонери в дільниці хвалилися великою кількістю телефонів, які їм вдалося "віджати" у протестувальників. І цих телефонів, за їхніми словами, так багато, що нікому їх дарувати.

Білоруські силовики, скріншот: Youtube
Білоруські силовики, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Обох представників благодійної організації "Схід SOS" Євгена Васильєва і Костянтина Реуцького тримали в ув'язненні більше доби, після чого звільнили лише через втручання з боку глави МЗС Дмитра Кулеби.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Малюська похвалився новенькими унітазами у СІЗО. Всього з початку експериментального проекту Мін'юсту за рахунок надання платних послуг за перебування в приміщеннях з поліпшеними побутовими умовами в Київському СІЗО було відремонтовано вже 5 безкоштовних камер.

Як повідомляв "Знай.ua", Україна вперше і в історії відкликала посла з Білорусі: кардинальна зміна у відносинах.

Знай.ua писав, головні новини за 17 серпня: вибори перенесуть, пенсіонерів обдеруть, а хасидів хочуть взагалі виперти.