Карантин скасовується? ВООЗ закликала світ більше не запроваджувати обмеження

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) звернулася до світу із закликом більше не запроваджувати карантин через пандемію коронавірусу, хоча раніше організація вимагала беззастережно дотримуватися обмежувальних заходів.

Читайте Знай в Google News!

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Україна вперше в історії відкликала посла з Білорусі: кардинальна зміна у відносинах

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Україна викликала посла в Білорусі через кардинальні зміни у відносинах між країнами. На такий крок Київ пішов вперше. Міністерство закордонних справ України відкликало українського посла в Білорусі Ігоря Кизима до Києва, щоб провести консультації і оцінити перспективи відносин між країнами. Про це заявив глава МЗС Дмитро Кулеба. Текст заяви опубліковано на сайті відомства.

протести в Білорусі фото з вільних джерел
протести в Білорусі фото з вільних джерел

Влада хоче змусити "жриць кохання" наповнювати бюджет: що змінить легалізація проституції

Після легалізації грального бізнесу у Верховній Раді почали обговорювати і легалізацію секс послуг. Політики дивляться на цю проблему досить плоско і питання легалізації проституції розглядається лише з точки зору наповнення державного бюджету. Такий підхід не коректний, а легалізація проституції піде на шкоду секс-працівницям. Про це розповіла глава правління благодійної організації "Легалайф-Україна" Олена Фіськова.

проституція, ілюстративне фото Getty Images
проституція, ілюстративне фото Getty Images

"Понаїхавші" більше не допоможуть: пандемія обвалила ринок нерухомості в Україні

Зараз у столиці ринок нерухомості переживає не найкращі часи через покупки квартир у новобудовах на початковому етапі будівництва та стрімке падіння цін. Все через те, що більшість рієлторів побоюється, що в цьому році все буде не так, як раніше. Вересень у Києві збирає багато іноземних студентів і осінь є дуже "хлібним" сезоном через це.

Житло, скріншот: Youtube
Житло, скріншот: Youtube

У Німеччині судять збоченця з міжнародної мережі, в якій сиділо 30 тисяч педофілів

У Німеччині відбулося засідання суду над жителем міста Берген-Гладбах Йоргом Л., який фігурує у справі про педофілію. Раніше розслідування його злочинів привело правоохоронців до розкриття цілого форуму педофілів з 30 тисяч осіб.

робота за ноутбуком, фото Pxhere
робота за ноутбуком, фото Pxhere