Чоловік з Білорусі жорстко зганьбив головного пропагандиста Путіна Володимира Соловйова. Телеведучий вів прямий ефір на каналі YouTube, під час якого зв'язався зі співробітником БелАЗа на ім'я Анатолій.

Читайте Знай в Google News!

Соловйов запитав у чоловіка, як у нього справи, який настрій в колективі і що він думає про те, що відбувається в його країні. Анатолій відповів: "Зараз покажу" і продемонстрував на камеру свій статевий орган.

Володимир Соловйов, скріншот: YouTube
Володимир Соловйов, скріншот: YouTube

Оскільки стрім СоловьевLive йшов у прямому ефірі, тому глядачі змогли "насолодитися сповна" побаченим. Сам Соловйов прокоментував: "Зрозуміло. Красунчик! Молодець! Ось бачите як. Молодець, добре показав. Єдине можу сказати: у БелАЗа більший буде".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Коментатори в мережі відверто сміються над пропагандистом. "​​Сльози капають з очей. Оце так кремлівському пропагандону показали правду", - написав у Telegram український офіцер і блогер Анатолій Штефан (Штірліц).

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "50%" - Ляшко назвав умову перенесення виборів в Україні

Як повідомляв портал "Знай.ua", показав, як кортеж Зеленського порушує ПДР і залишився без авто: Kia Cerato журналіста "Схем" спалили

Також "Знай.ua" писав, що Кравчук зробив заяву напередодні перемовин по Донбасу: "Сльози російських матерів"