Водіям-порушникам депутати вдарять по кишені

У Верховній Раді депутати підтримали законопроект 2695 про посилення відповідальності водіїв за водіння в нетверезому стані і за перевищення швидкості. Дану ініціативу підтримало 282 народних депутати.

Навчальний рік принесе нову хвилю коронавірусу

У Києві та Україні можливе зростання і погіршення епідеміологічної ситуації через два тижні, тобто на початку вересня. Саме коли розпочнеться навчальний рік. Крім того, важливим фактором і поштовхом до Нової Хвилі можуть стати сезонні захворювання, які найшвидше поширюються саме в навчальних закладах серед дітей.

Ілону Маску "замовили" Лукашенка - в космос на Tesla

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Користувачі мережі закликали Маска поширювати інформацію про події в Білорусі а також цікавилися, чи може система супутникового інтернету Starlink, яка розробляється компанією SpaceX, використовуватися для допомоги Білорусі в умовах відключення мережі.

Путін по телефону намовив Лукашенка на найстрашніше — війська приведені в бойову готовність

Військові частини Білорусі приведені в бойову готовність після розмови Олександра Лукашенка і Володимира Путіна

Пропагандисту Путіна Соловйову у прямому ефірі показали статевий орган

Чоловік з Білорусі жорстко зганьбив головного пропагандиста Путіна Володимира Соловйова. Телеведучий вів прямий ефір на каналі YouTube, під час якого зв'язався зі співробітником БелАЗа на ім'я Анатолій.

Соловйов запитав у чоловіка, як у нього справи, який настрій в колективі і що він думає про те, що відбувається в його країні. Анатолій відповів: "Зараз покажу" і продемонстрував на камеру свій статевий орган.