Масові акції протесту в Білорусі і не думають вщухати. На площах найбільших міст країни збираються сотні тисяч людей, які вимагають чесних виборів і відставки чинного президента Олександра Лукашенка. Тисячі людей виявилися затриманими, серед них-багато дівчат. Білоруська опозиція заявила про те, що дівчата піддаються насильству в поліцейських дільницях, передає Telegram-канал Nexta.live.

Представники білоруської опозиції заявили, що в слідчих ізоляторах проходять масові зґвалтування дівчат. Особливо, це відбувається в мінському СІЗО, яке розташоване на вулиці Окрєстіна. Опозиціонери заявили, що їм відомі численні факти зґвалтування, насильству піддалися кілька сотень дівчат і жінок.

Опозиціонери вимагають справедливого розслідування фактів зґвалтування і покарання винних. Однак навіть самі протестувальники не впевнені в тому, що дійсно вдасться домогтися справедливості. Через свавілля, яке відбувається на вулицях Мінська, масово звільняються навіть самі правоохоронці-поліцейські, омонівці, слідчі і т. д.

Раніше портал " Знай.ua " писав про те, що Спостерігачів на дільницях у Білорусі почали судити-когось навіть двічі

Також портал " Знай.ua" писав, що Україна вперше в історії відкликала посла з Білорусі: кардинальна зміна у відносинах

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал " Знай.ua" писав, що Від Лукашенка відвернулися навіть пропагандисти: білоруси показали відео провалу