Президент Російської Федерації Володимир Путін, глава Північної Кореї Кім Чен Ин, голова КНР Сі Цзіньпін і турецький їх колега Тайіп Ердоган є "шахістами світового класу", а колишній віце-президент США Джозеф Байден не зможе працювати з ними на рівних у разі перемоги на виборах.

Читайте Знай в Google News!

Дану думку озвучив президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп, виступаючи перед своїми прихильниками в штаті Вісконсін. Про це повідомляють американські ЗМІ.

Дональд Трамп, скріншот з відео
Дональд Трамп, скріншот з відео

"Послухайте, я зрозумів одне: Путін, голова КНР Сі (Цзіньпін), (північнокорейський лідер) Кім Чен Ин, (президент) Туреччини Ердоган — всі вони шахісти світового класу", — зазначив президент.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Трамп стверджував, що Байден не зможе з ними працювати на рівних, так як "його кращі роки (в політиці) не були такими вже чудовими".

Дональд Трамп, фото: Getty Images
Дональд Трамп, фото: Getty Images

"Вони тільки й мріють про Джо Байдена (в якості президента США)", — вважає Трамп.

Він додав, що Тегеран нібито також хоче перемоги демократа на президентських виборах.

"Якщо ми виграємо і коли ми виграємо, ми негайно укладемо угоду з Іраном", — вважає лідер Білого дому.

За його версією, у Байдена "немає досвіду" ведення переговорів з Пекіном. "Китай заволодіє Сполученими Штатами", якщо перемогу на листопадових виборах здобуде колишній віце-президент, вважає Трамп. "Ніхто (з президентів США) не зробив того, що я зробив з Китаєм, з Росією", — заявив Дональд Трамп.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Трамп збирається до Путіна, щоб обговорити протести за спиною Лукашенка.

Як повідомляв Знай.uа, не минуло й півроку: Трамп вперше відреагував на протести в Білорусі.

Знай.uа писав, Мішель Обама накинулася на Трампа і "розтрощила" його президентство.