"Будуть дві області - Мінська і Могилевська": Жириновський заклався на ящик пива, що Білорусь увійде до складу Росії

Скандально відомий російський політик, лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський заявив, що президент Білорусі Олександр Лукашенко повинен піти у відпустку на три місяці, а парламент країни за цей час має проголосувати за входження Білорусі до складу Росії.

Жириновський, скріншот
Жириновський, скріншот

Читайте Знай в Google News!

Безробітні українці після карантину отримали допомогу

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

На сьогодні максимальний розмір допомоги по безробіттю в Україні становить 8408 гривень, що дорівнює чотирьом прожитковим мінімумам для працездатних осіб. Про це повідомляє пресслужба Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

Безробіття, фото pxhere
Безробіття, фото pxhere

"Доведеться нести відповідальність", - опальний Лукашенко кинувся погрожувати Зеленському

У Білорусі тривають масові протестні акції, які збирають величезну кількість людей. У великих містах люди виходять десятками, а в Мінську – і сотнями тисяч. При цьому протести жорстко придушуються владою Білорусі, а Олександр Лукашенко закликає людей до розсудливості. Також Лукашенко різко висловився про лідерів сусідніх держав і заходу, які, на його думку, підігрівають протестну активність. У список "попереджених" потрапив і президент України Володимир Зеленський.

Олександр Лукашенко, скріншот відео
Олександр Лукашенко, скріншот відео

Кара Божа? Москву атакували гігантські слимаки, які заражають людей

Центр Москви атакували екзотичні молюски. Вулиці буквально заполонили гігантські руді слимаки, які з шаленою швидкістю розмножуються, відзначаються великою ненажерливістю і здатні заразити людей.

Тимошенко бачила? "Батьківщина" зганьбилася, переодягнувши свого депутата у "тіло" Порошенка

Депутат облради Сум від "Батьківщини" Віктор Лисенко для свого фото використав "тіло" Петра Порошенка. Схоже, що Яблуневий Спас 2020 для п'ятого президента України видався нещасливим. Спочатку у Петра Порошенка знову відібрали картини, вчергове їх арештувавши. А потім його теперішні колеги зазіхнули і на тіло, яке використали у своїх цілях.