Український президент Володимир Зеленський в ході візиту до Запорізької області відвідав острів козацької слави - Хортицю. Там його зустріли артисти з кінного театру. Глава держави навіть взяв участь в одному з небезпечних трюків.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки відео, яке опублікувала прес-секретар президента Зеленського Юлія Мендель в мережі Instagram.

Так, козаки запропонували перевірити Зеленського на хоробрість і президент погодився. Йому на долоню поклали невеликий огірок і під звуки барабанів один з артистів за допомогою шаблі ефектно розрізав овоч, не пошкодивши при цьому руку.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Присутні поаплодували президенту за сміливість, а артистам за їх майстерність і талант. Щоправда, досить дивно, що охорона і оточення глави держави дозволили йому піддати себе неабиякому ризику.

Варто також нагадати нашим читачам, що Херсонська місцева влада вирішила фундаментально підготуватися до приїзду президента України Володимира Зеленського і спробувала "облаштувати" територію одного з місць зупинки глави держави в місті. Для цього біля відділення пошти поклали новий асфальт, але особливість цієї події в тому, що дорожнє покриття з'явилося в ніч перед приїздом Зеленського.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Будуть дві області - Мінська і Могилевська": Жириновський посперечався на ящик пива, що Білорусь увійде до складу Росії.

Як повідомляв Знай.uа, "Доведеться нести відповідальність", - опальний Лукашенко кинувся погрожувати Зеленському.

Знай.uа писав, ковід в Україні змусив низку областей готувати нові ліжка - цифри погіршуються.