Улюблений курорт українців Єгипет з 1 вересня вводить правило для всіх мандрівників. Відтепер у кожного, хто прилітає в країну вимагатимуть надання негативного результату лабораторного тесту полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР) на коронавірус. Про це заявив прем'єр-міністр Єгипту Мустафа Мадбулі.

Читайте Знай в Google News!

Прем'єр-міністр пояснив, що дане рішення прийняли через збільшення числа випадків інфікування в деяких країнах.

"ми прагнемо забезпечити здоров'я прибувають в країну і громадян Єгипту, тому ми домовилися, що будь - який мандрівник, який прибуває в країну, повинен пройти обстеження", - сказав він.

Море, скріншот: YouTube
Море, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Постійні міжнародні рейси після карантину частково Єгипет відновив з 1 липня. В даний момент іноземним туристам дозволений в'їзд тільки в три прибережних єгипетських мухафази з найнижчими показниками зараження коронавірусом в країні - Південний Синай, Червоне море і Матрух.

Так, уряд дозволив працювати близько 600 готелям, проте ввели правило – не більше 50% заповнюваності. З моменту відновлення туризму Єгипет вже відвідало понад 100 тисяч туристів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ілона Маска запросили до Єгипту через будівництво інопланетянами пірамід.

Як повідомляв Знай. ua, українцям показали топ-3 райських містечка в Херсоні.

Також Знай. ua писав, що Україна оновила список "червоної зони", куди буде складно полетіти.