У Києві невідомий "терорист" погрожував підірвати супермаркет

У Києві на Чорнобильській п'яний в неадекватному стані і з підозрілим пакетом погрожував підірвати супермаркет "Велмарт".

З'ясувалося, що це був громадянин України 1966 року народження. Він намагався потрапити в магазин без маски, будучи в стані алкогольного сп'яніння. Після того, як охорона зробила йому зауваження, той почав погрожувати, що підірве магазин.

Українцям скасують субсидії та змусять повернути гроші: Мінсоцполітики анонсувало масштабну перевірку

У поточному році Міністерство соціальної політики перевірить одержувачів субсидій. Зокрема, перевірятимуть доходи одержувачів субсидій, використовуючи для цього дані податкової служби.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Голі, босі і голодні — українська армія бідує, поки корупціонери наживають мільйонні статки

Половина українських військових частин досі отримує харчі за «старим» куцим меню. А взимку армійці взагалі ризикують залишитись голими й босими

Забезпечення Збройних сил України харчуванням і екіпіровкою значно потерпає від корупційних схем, які дозволяють зловживати тендерними закупівлями.

Захоплення влади та загроза нацбезпеці: у Лукашенка ″шиють″ кримінал опозиціонерам

У Лукашенка порушила кримінальну справу проти Координаційної ради опозиції.

Генпрокурор Білорусі Олександр Конюк заявив, що дії Координаційної ради опозиції спрямовані на захоплення влади в країні. Однак, кримінальну справу порушили за більш м'якою статтею.

Що з Навальним: опозиціонера не вводили в кому, до нього не підпускають лікаря

Лікаря та дружину Олексія Навального, якого госпіталізували з отруєнням, не пускають до нього в лікарню.

Інформація про те, що його ввели у штучну кому для підключення до ШВЛ, не відповідає дійсності. Опозиціонер перебуває в природній комі.