У партії "Слуга народу" переконані, що президент України Володимир Зеленський і члени Кабінету Міністрів можуть займатися агітацією, поки йде виборча кампанія. Про це заступник голови фракції президентської партії в Раді Євгенія Кравчук розповіла Telegram-каналу PavlovskyNews.

Читайте Знай в Google News!

"Агітувати не можна тільки губернаторам. Закон зобов'язує бути їх політично нейтральними. Однак норма не поширюється на президента, міністрів і депутатів, вважає політик. Їм, на думку Кравчук, можна агітувати тільки під час передвиборної гонки. Адже їхні посади політичні", - сказано в повідомленні.

Повідомляється, що за останні дні на партію президента посипалося багато критики за те, що глава держави Володимир Зеленський регулярно брав участь у публічних заходах для реклами політичної сили.

Раніше під час візиту в Херсонську область, президент України Володимир Зеленський спробував себе в новій ролі. Президент, бізнесмен і шоумен успішно освоїв для себе нову професію листоноші. Зеленський особисто доставив посилки жителям одного з сіл в Херсонській області. Про це заявила керівник прес-служби офісу Президента Юлія Мендель і опублікувала відповідне відео.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Така ініціатива Зеленського була викликана не бажанням змінити місце роботи, а демонстрацією нової системи Укрпошти. Тепер з її допомогою можна отримувати не тільки листи і пенсії, а й ліки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, замість президентства пішов розносити пошту бабусям.

Як повідомляв Знай. ua, син Володимира Зеленського підхопив коронавірус.

Також Знай. ua писав, що Зеленський заявив про позитивні досягнення в переговорах по Донбасу.