Російський опозиціонер і головний противник Путіна Олексій Навальний знаходиться в комі в лікарні Омська. Його стан критичний, підозрюють отруєння, проте лікарі забороняють його транспортування до Німеччини на кваліфіковане лікування. Дружина опозиціонера Юлія звернулася до Путіна.

Читайте Знай в Google News!

Юлія Навальна звернулася безпосередньо до президента РФ Володимира Путіна з проханням дозволити перевести її чоловіка, який знаходиться в найближчій до аеропорту лікарні Омська в комі на лікування до Німеччини. Своє звернення вона опублікувала в офіційному Twitter-акаунті політика.

"Олексію Анатолійовичу Навальному потрібна кваліфікована лікарська допомога у Федеративній Республіці Німеччина. З 12:00 21 серпня у нас є всі можливості для негайного транспортування Олексія під наглядом лікарів вищого рівня", – йдеться у зверненні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Німеччина в п'ятницю вранці, 21 серпня, направила спеціальний медичний літак, обладнаний для транспортування хворих у стані коми, щоб забрати російського опозиційного блогера Олексія Навального на лікування в Берлін, повідомило агентство ДПА.

У повідомленні наголошується, що раніше російською стороною були видані всі необхідні дозволи на транспортування Навального з Росії. Кіра Ярмиш називає заборону на перевезення опозиціонера прямою загрозою його життю, адже він знаходиться в Омській лікарні без обладнання і діагноз досі не поставили.

Юрист і прес-секретар політика повідомляють, що всі необхідні документи подані, а "рішення лікарні незрозуміле і жахливе і заборона на перевезення є замахом на його життя".

Тим часом, поки медичний літак з Німеччини приземлився в Омську, співробітник поліції заявив родичам і юристу, що "в організмі Олексія виявлена отрута, небезпечна не тільки для нього, але і для оточуючих. Назву не говорять, бо "таємниця слідства". Лікарі не реагують на повідомлення".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, відео показало, хто приніс Навальному той самий чай.

Як повідомляв Знай. ua, зірка Pussy Riot допоможе вивезти Навального з Росії.

Також Знай. ua писав, що лікуючий лікар Навального поділився невтішним прогнозом.