Лікарі омської лікарні, де в реанімації перебуває опозиційний політик Олексій Навальний, нарешті дозволили відправити його на лікування до Німеччини.

Про це повідомляє Telegram-канал Город55 Рішення прийняли на консиліумі, де була присутня в тому числі дружина опозиціонера Юлія Навальна.

"Стан пацієнта стабільний, і маючи запит родичів дозволити транспортування кудись, ми на цей момент вирішили, що не заперечуємо проти його переведення до іншого стаціонару, який вкажуть нам родичі", - заявив заступника головного лікаря омської ЛШМД-1.

Зазначимо, що вранці 21 серпня омські медики не дозволили перевозити Навального, аргументуючи це нібито нестабільним станом пацієнта.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У Німеччині Навального готова прийняти клініка Charite в Берліні. Літак за політиком направила організація Cinema for Peace Foundation, яка в 2018 році доставила в ту ж клініку учасника Pussy Riot Петра Верзілова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка Pussy Riot допоможе вивезти Навального з Росії

Як повідомляв портал Знай.ua, дружині Навального відмовили в транспортуванні, коли медлітак вже приземлився в Омську

Також Знай.ua писав, поліція заявила про наявність у крові Навального смертельної отрути, лікарі все заперечують