Дружина засновника Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального Юлія повідомила, що транспортна поліція знайшла речовину, якою отруїли опозиціонера.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомили у Телеграм-каналі штабу Навального в Омську.

"Вона (речовина) небезпечна для життя навколишніх. Всім, хто знаходиться поруч з ним потрібні спеціальні костюми. Тому їй відмовляються віддавати Олексія", - розповіли в штабі.

Навальний в аеропорту, скріншот з відео
Навальний в аеропорту, скріншот з відео

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Назва речовини, виявленої в організмі Навального, не розкривається. Про це написала прессекретар політика Кіра Ярмиш. У транспортній поліції пояснили це "таємницею слідства", сказав директор Фонду боротьби з корупцією Іван Жданов.

Також Ярмиш опублікувала відео із заявою Івана Жданова та Юлії Навальної. Дружина Навального розповіла, що не довіряє лікарні швидкої допомоги № 1 Омська, в якій знаходиться її чоловік. Вона вважає, що лікарі утримують політика в клініці і не дають дозвіл на його транспортування на лікування в Європу, "щоб та хімічна речовина, яка знаходиться в організмі Олексія, зникла".

Нагадаємо, вранці 21 серпня головний лікар Омської лікарні відмовився видати дозвіл на перевезення Олексія Навального в клініку в Німеччині, оскільки той знаходиться в нестабільному стані і нетранспортабельний. Лікарі поки не повідомляли діагноз Олексія Навального. Його соратники вважають, що політика отруїли токсинами.

Скріншот: Кіра Ярмиш / Twitter
Скріншот: Кіра Ярмиш / Twitter

Скріншот: Штаб Навального в Омську / Телеграм
Скріншот: Штаб Навального в Омську / Телеграм

Згодом з'явилася інформація про те, що медики не знайшли отрут в аналізах опозиціонера Олексія Навального. про це повідомив журналістам заступник головлікаря омської лікарні швидкої медичної допомоги N1 Анатолій Калініченко, пише Телеграм-канал "Раньше всех". А можливий діагноз Навального, за словами лікаря, повідомили його дружині.

"Медики не знайшли отрут в аналізах опозиціонера Олексія Навального, повідомив журналістам заступник головлікаря омської лікарні швидкої медичної допомоги N1 Анатолій Калініченко. "Ядов та їх слідів перебування в крові і сечі не виявлено", - сказав Калиниченко.", - йдеться у повідомленні.

Скріншот: Телеграм
Скріншот: Телеграм

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відео показало, хто приніс Навальному той самий чай.

Як повідомляв Знай.ua, зірка Pussy Riot допоможе вивезти Навального з Росії.

Також Знай.ua писав, що лікуючий лікар Навального поділився невтішним прогнозом.