Днями в Сирії здійснили нову атаку на військовослужбовців Збройних сил Російської Федерації, в результаті якої загинув генерал-майор В'ячеслав Гладких.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що інцидент стався в районі нафтового поля Ат-Тайм у 15 км від сирійського Дейр ез-Зора.

В результаті вибуху загинули шестеро людей: генерал-майор РФ В'ячеслав Гладких, командувач Національної оборони Дейр ез-Зора Аль-Меядін Мухаммад Тайсар Аз-Захір і четверо його підлеглих. Ще троє російських військових були поранені.

При цьому відповідальність за атаку ніхто на себе не взяв.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Потім у мережі з'явилося відео, на якому зображений момент вибуху в Сирії.

На кадрах можна побачити, як група російськомовних чоловіків у тактичному одязі оглядає військову колону та просто в кадрі підривається на міні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, до потужних вибухів, які прогриміли в ліванській столиці Бейрут можуть бути причетні російський бізнесмен Ігор Гричушкін і терористична організація "Хезболла".

Як повідомляв портал Знай.uа, у сирійському місті Ель-Камишли терорист-смертник привів у дію вибуховий пристрій у житловому кварталі Хелку.

Також портал Знай.uа писав, що українські військові вперше успішно використовували безпілотники Bayraktar TB2, якими активно користувалися турецькі війська під час бойових дій у Лівії та провінції Ідліб у Сирії.