Зеленський і перша леді ледве стримують сльози, таку втрату важко витримати

19 серпня 2020 року на 102-му році пішов з життя легендарний академік і президент Національної академії наук України Борис Євгенович Патон. Президент Володимир Зеленський разом зі своєю дружиною Оленою взяли участь у церемонії прощання з професором.

Прощання з Патоном, фото: прес-служба президента
Прощання з Патоном, фото: прес-служба президента

Зеленський дав термінове розпорядження українській авіації: "Пів години і на морі..."

Український президент Володимир Зеленський побував з робочим візитом в Миколаївській області, де розпорядився в терміновому порядку розширити перелік міжнародних маршрутів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Зеленський у Миколаєві, фото: vesti-ua.ne
Зеленський у Миколаєві, фото: vesti-ua.ne

Обстрілів не зафіксовано, зате спійманий контрабандист: СБУ і прикордонники спрацювалися в зоні ООС

Українські підрозділи зі складу Об'єднаних сил продовжують тримати під контролем ситуацію в районі проведення операції. Ними повністю дотримуються умови повного припинення вогню на Донбасі і виконуються завдання за призначенням. 21 серпня обстрілів та інших порушень досягнутих домовленостей з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано не було. Режим тиші зберігався на всіх ділянках відповідальності наших підрозділів.

Однак у місті Торецьк оперативними співробітниками Краматорського прикордонного загону, СБУ та Державної фіксальної служби в Донецькій області був зупинений автомобіль. У машині було виявлено 15 ящиків сигарет без марок акцизного податку України.

Ковід в Україні вийшов на "чорний" антирекорд - МОЗ оновило статистику на 22 серпня

Українські медики з початку пандемії коронавірусної інфекції covid - 19 підтвердили вже понад 102 тисячі випадків зараження. За добу (21.08) зафіксували 2328 нових випадків. Всього в Україні з початку епідемії видужали вже 51 735 пацієнтів. За останню добу видужало 657 людей, 37 осіб померло.

Тести на covid-19, скріншот: YouTube
Тести на covid-19, скріншот: YouTube

Козак, який позбавив Зеленського огірка, тепер у політиці: "Вішатимуть на ліхтарях"

Андрій Лозовий стає кандидатом у депутати міської ради. Ця людина є тим самим справжнім козаком, який нещодавно розрубав огірок на долоні у президента України Володимира Зеленського. Глава держави тоді з візитом прибув до Запоріжжя, на острів Хортицю.

Козак і Зеленський, скріншот відео
Козак і Зеленський, скріншот відео