Державний банк ПриватБанк звинуватили у відмові в обслуговуванні. І клієнта відправляли то на гарячу лінію, то до керуючої, якої не було на місці. Незадоволений відгук українець залишив на сайті Мінфін.

Читайте Знай в Google News!

" 20.08.2020 вистоявши 40 хвилинну чергу підійшов до фахівця для заміни карти для виплат (термін виходить в даному місяці). Спеціаліст сказав щоб я дзвонив на гарячу лінію, тому що банк не хоче мати зі мною справу, це ж підтвердили і на гарячій лінії. Пояснень: з якої причини мені не повідомили (керівництво не зобов'язане). У той же день я списався з консультантом Михайлом, який пояснив що мені необхідно підійти до керуючої (вона тільки може видати нову зарплатну карту) або виписати універсальну карту", - стверджує клієнт.

На наступний день чоловікові довелося більше години чекати у відділенні для зустрічі з керуючою, проте її не виявилося на робочому місці.

"Консультант мені повідомила, щоб я зняв всі гроші і закрив зарплатний рахунок і шукав собі новий банк. 5 років тому (приблизно) Приватбанк заморозив, а потім і обнулив кредитні кошти на картці Універсальна (без пояснень). Висилав кредитну історію, давав запит на відкриття ліміту кредитної картки, при цьому маючи стабільну роботу. Керівництво Приватбанку, з якої причини ви займаєтеся свавіллям?",- пише обурений клієнт.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У Приватбанку дали суху відповідь про те, що ситуацію клієнта вже розглядають фахівці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Нова Пошта і ПриватБанк припинили "існування", українцям радять приготуватися.

Як повідомляв Знай. ua, ПриватБанк підклав свиню українцям під час пандемії.

Також Знай. ua писав, що українцям, які відмовилися від Туреччини і Єгипту ПриватБанк заплатить подвійний "бонус".