Шмигаль попередив про долар по 29: "Бюджет переглядався"

Прем'єр України Денис Шмигаль не думає, що курс долара у 2020 році перейде межу в 29 гривень за одиницю. "Розумію стурбованість інвесторів і бізнесу з приводу очікувань можливого росту курсу долара у найближчі чотири місяці. Але ж ми розуміємо, що бюджет переглядався у квітні-травні, коли очікувався значно гірший вплив світової економічної та фінансової кризи на Україну."

Читайте Знай в Google News!

Денис Шмигаль, фото: Facebook
Денис Шмигаль, фото: Facebook

Положинський з гурту "Тартак" відмовився від ордена "За заслуги" та звернувся до Зеленського

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Український музикант, ексучасник гурту "Тартак" Олександр Положинський відмовився від ордена "За заслуги", яким його нагородив Володимир Зеленський 24 серпня. На його думку, такі нагороди повинні замість нього отримати музикант Андрій Антоненко "Ріффмастер", лікар Юлія Кузьменко і медсестра Яна Дугарь, які підозрюються у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Олександр Положинський, скріншот з відео
Олександр Положинський, скріншот з відео

Ні ногою: МОЗ перерахувало небезпечні для здоров'я пляжі

Фахівці Одеського обласного лабораторного центру Мінінстерства охорони здоров'я України повідомили, що санітарно-мікробіологічні показники морської води на пляжах 10-ї станції Великого Фонтану і пляжу "Отрада" не відповідають нормам і стали досить небезпечними для купання. Про це повідомили на сайті Центру громадського здоров'я МОЗ України.

Пляж, скріншот: Youtube
Пляж, скріншот: Youtube

Кім Чен Ин при смерті, КНДР керує сестра диктатора, – ЗМІ

У понеділок, 24 серпня, стало відомо про те, що лідер Корейської Народно-Демократичної Республіки Кім Чен Ин впав у кому. Тепер країною керує його рідна сестра Кім Йо Чен. Про це повідомляє видання Daily Mail з посиланням на заяву помічника експрезидента, дипломата Південної Кореї.

Кім Чен Ин \\ фото Getty Images
Кім Чен Ин \\ фото Getty Images

Зеленський винен? Сердючка і "Время и Стекло" вкрали головні хіти "Океану Ельзи" і " Бумбоксу"

У День Незалежності України, 24 серпня, на Софійській площі в Києві пройшов масштабний концерт. У ньому взяли участь багато відомих українських виконавців, серед яких Монатік, Джамала, "Время и Стекло", Потап, Наталія Могилевська, Вєрка Сердючка, Руслана, Павло Зібров та інші. Виступ пройшов у форматі попурі, були виконані популярні пісні.

Попурі на Дні незалежності, скріншот: Youtube
Попурі на Дні незалежності, скріншот: Youtube