Працівники часом думають про звільнення. І якщо це не секундне бажання як відповідь на критику начальника, а систематичне бажання кардинально поміняти своє життя – то потрібно зважитися і діяти. Однак не варто робити цього в невідомість. Найкраще підшукувати нове робоче місце, поки у вас ще є стабільний заробіток. Існують правила, як зробити це правильно і не підставити себе.

Читайте Знай в Google News!

Важливо вирішити всі нюанси на старій роботі. Якщо вас не влаштовує зарплата, то варто спочатку обговорити можливі умови з роботодавцем і вирішуватися на перехід в іншу фірму, коли ви точно будете знати, що тут перспективи не світять.

Не варто завчасно розповідати про свої плани. Само собою. Керівник не зрадіє такій інформації і вас можуть просто звільнити ще до того, як ви знайдете хорошу роботу. З колегами також краще поки не ділитися, ця інформація легко може дійти до начальства і поставить вас в негарне становище.

Робота, фото pxhere
Робота, фото pxhere

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Сховавши резюме від вашого нинішнього роботодавця, якщо ви розміщуєте його на платформі з пошуку роботи. А під час телефонної розмови з HR-ом не бійтеся задавати питання і цікавтеся спірними моментами.

Навіть коли ви отримали запрошення на роботу мрії, не варто йти, грюкнувши дверима і спалюючи Мости. Попередити начальство за 2 тижні, постарайтеся розійтися полюбовно. Прощальний скандал нікому не піде на користь і до того ж ніколи не знаєш, з ким доведеться працювати в майбутньому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українці восени зіткнуться з перерахунком пенсій, подорожчанням долара і оренди.

Як повідомляв Знай. ua, підвищення мінімалки в Україні, чия зарплата зросте з наступного року

Також Знай. ua писав, що українців залякали масовими звільненнями-залишилося сім днів.