Зеленського змусили відповісти на всі незручні питання: Крим, Донбас, вступ до ЄС і багато іншого

Президент України Володимир Зеленський поспілкувався з європейськими журналістами. Глава держави відповів на найактуальніші питання і поділився своїми думками з приводу миру на Донбасі, кримського питання і членства України в Європейському Союзі.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

Читайте Знай в Google News!

Куди поділися гроші для МОЗ на боротьбу з Covid-19? Розслідування дало несподівані результати

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В Україні для захисту медиків від Covid-19 на 20 серпня витратили 37 млн гривень з Фонду боротьби з Covid-19. Це 1,5% від загального бюджету фонду, який становить 2,4 млрд гривень.

Ці гроші виділили Міністерству охорони здоров'я ще в травні. Решта грошей досі не освоєні, а більшість товарів з переліку так і не закуплено.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Щасливі українці підкорили Говерлу в День Незалежності – прапори, фаєри та вишиванка Шевченка

У День Незалежності України 24 серпня тисячі українців піднялися на Говерлу і цьому не змогла перешкодити навіть погана погода. Люди дістали національні прапори і запалювали фаєри з національними квітами.

На Україну насуваються чотири віруси, які "подружаться" з китайським – медики приголомшили прогнозом

В Україну прийдуть ще чотири віруси грипу. МОЗ настійно рекомендує українцям вакцинуватися від грипу, оскільки в парі з коронавірусом вірус грипу може стати агресивнішим.

Карантин у Києві, фото YouTube
Карантин у Києві, фото YouTube

Продовження карантину на 2 місяці: які обмеження залишаться і до чого готуватися

Кабінет Міністрів запропонує продовжити карантин в Україні до 1 листопада. Про це розповів прем'єр-міністр країни Денис Шмигаль на нараді в офісі Президента.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше