У четвер, 27 серпня, по всій Україні буде різноманітна погода. Північ і захід країни знову омиватимуть дощі, там також знизяться градуси, а Південь і Схід побачать ясне сонце.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що в Україні дощі пройдуть переважно в північних і західних областях. Температура повітря буде невисока – +20 +25 градусів.

На решті території буде сухо і жарко. Так, на Півдні, Сході і в більшості центральних областей буде дуже тепло – +26 +30 градусів.

Найспекотніше буде в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях і в Криму. Температура повітря сягатиме +28 +30 градусів.

Прохолодно буде на Львівщині, Волині, Рівненщині та Київщині – всього +21 +23 градуси. Вітер буде південно-західний, 5-10 метрів на секунду.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Києві в четвер прогнозується дощ, повітря прогріється максимум до +21 +23 градусів.

Літо з осінню, як два джентльмени в дверях) Пропускають один одного, але ніхто толком не заходить і не виходить. Ніби й...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 26 augustus 2020

Народний прогноз погоди в Україні

27 серпня вшановується пам'ять пророка Міхея. Наші предки помітили, якщо в цей день тихий вітер, то осінь буде ясною. А ось якщо Міхей з бурею - до непогожого вересня. У колишні часи в цей день спостерігали за журавлями: якщо вони вже відлітають у теплі краї, то до середини жовтня мороз буде, а якщо ні – то зима пізніше прийде.

погода на 27 серпня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.