Через високий рівень захворюваності на коронавірусну інфекцію в Україні, громадянам нашої держави все складніше потрапити в інші країни — для в'їзду висувається низка вимог, а в деяких випадках перетнути кордон не вийде зовсім. Нараз нові обмеження вводять Єгипет і Кіпр.

Читайте Знай в Google News!

Про вимоги з боку єгипетського уряду розповідає на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Посольство України в Єгипті. У випадку з Арабською Республікою українці потрапили під загальні обмеження.

Готель в Єгипті, скріншот відео
Готель в Єгипті, скріншот відео

"Всі без виключення громадяни віком від 6 років, включно із громадянами Єгипту, які перетинатимуть єгипетський державний кордон, зобов’язані мати при собі сертифікат з негативним результатом ПЛР-тесту, зробленого не пізніше, ніж за 48 годин до прибуття, що відповідатиме таким вимогам:

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

- Сертифікат має обов’язково містити точну дату та час здачі тесту особою;

- Сертифікат має бути виданий офіційною лабораторією, зареєстрованою у державі походження документу, та має містити печатку лабораторії;

- Сертифікат не має містити жодних виправлень, підтирань чи правок;

- Сертифікат має містити інформацію про проведений вид тесту;

- У сертифікаті має бути обов’язково зазначено, що особі було проведено тестування типу RT-PCR.

<...>

Громадяни, у яких буде відсутній необхідний сертифікат, не будуть допущені до перетину державного кордону АРЄ до відповідного розпорядження МОЗ АРЄ та без обов’язкової здачі ПЛР-тесту у визначеній МОЗ АРЄ лабораторії", — розповідають українські дипломати.

Шановні громадяни України! На додаток до нашого попереднього оголошення інформуємо, що відповідно до рішення Уряду АРЄ,...

Geplaatst door Посольство України в Єгипті / Embassy of Ukraine in Egypt op Woensdag 26 augustus 2020

На противагу, Кіпр зробив жорсткішими умови саме для українців. Тепер з туристичною метою громадянам України взагалі не вдасться перетнути кордон. Потрапити туди зможуть лише ті, хто проживає на острові на постійній основі, члени їх сімей й іноземці, які легально проживають на Кіпрі.

Тим українцям, які зможуть потрапити на острів, необхідно пройти ПЛР-тест на коронавірус або надати результат тесту, які зроблений за 72 години до перетину кордону. Після в'їзду - обов'язкова 14-денна ізоляція. За 48 годин до завершення карантину всі прибулі повинні пройти ще один ПЛР-тест власним коштом. Завершити період ізоляції можна тільки після отримання негативного ПЛР-тесту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ілона Маска запросили до Єгипту через будівництво інопланетянами пірамід.

Як повідомляв Знай.ua, українцям показали топ-3 райських містечка в Херсоні.

Також Знай. ua писав, що Україна оновила список "червоної зони", куди буде складно полетіти.