У п'ятницю, 28 серпня, в Україні очікується прохолодна і місцями дощова погода. У східних і північно-східних регіонах можливі опади.

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, на крайній Півночі України стовпчики термометра не піднімуться вище +18 +22 градусів.

Найтепліше буде в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях. Температура повітря там ще затримається на рівні +27 +29 градусів.

"Більшість території України завдяки антициклону належатиме сухій погоді. Дощі завтра зачіпатимуть тільки північні райони і північний схід", - написала синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

У Києві в п'ятницю дощі малоймовірні. Температура повітря в столиці складе близько +22 градусів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

П'ятниця в Україні буде без спеки. На Півночі, Заході, у більшості центральних областей протягом дня очікується +20+25...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 27 augustus 2020

Народний прогноз погоди в Україні

28 серпня відзначається свято Успіння Пресвятої Богородиці. Починається молоде Бабине літо, яке триває до 11 вересня. У колишні часи помітили, якщо молоде Бабине літо вітряне – чекай негоди на старе (з 14 по 21 вересня). Якщо в цей день погода тиха і ясна, то і осінь буде такою ж.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.