Останній робочий день тижня видасться досить комфортним. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко. Українцям не доведеться знемагати від спеки, але при цьому теплі кофти з шафи діставати ще рано. Україна буде перебувати в зоні підвищеного атмосферного тиску, тому більша частина території нашої країни буде перебувати в сухій зоні. Опади ймовірні лише в північній частині України, а також на Харківщині. При цьому дощі будуть короткочасними, і без гроз.

Температура повітря буде дуже комфортною. Зокрема, на півночі, заході і центрі нашої країни повітря прогріється до 20-25 градусів вище нуля. На півдні та сході України буде спекотніше. Тут очікується температура в межах 24-29 градусів зі знаком "плюс".

Що стосується столиці, ймовірність опадів тут досить низька. Дощі можуть пройти в деяких районах Києва, проте вони будуть короткочасними. Повітря прогріється до + 24 градусів. Діденко повідомила, що найближчим часом температура зростатиме, і вихідні в Україні будуть досить спекотними.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.ua писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.