Українець став свідком курйозного і неприємного випадку у полтавському супермаркеті Metro. У морозильній камері поверх пельменів ліг відпочити чоловік і заснув, закрившись усередині.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє Telegram-канал Украина в шоке.

У Metro, фото скріншот з youtube
У Metro, фото скріншот з youtube

"Людина пельмень.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У полтавському гіпермаркеті Metro покупці виявили чоловіка, який так втомився від спеки, що вирішив подрімати в морозильнику з пельмешками", — йде мова у повідомленні.

На відео й справді можна побачити, що чоловік закрився всередині морозилки супермаркету. Цікаво, що він доволі ввічливо зняв взуття перед тим, як влягтися до свого місця відпочинку.

Авжеж, така поведінка є порушенням норм харчової безпеки, тому обурення свідка подій доволі зрозуміле.

Про реакцію адміністрації магазину не повідомляється.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Госпіталізували в лікарню: невідомий випадково влаштував стрілянину в "епіцентрі" і поранив касира

Як повідомляє портал "Знай.uа" Українцям в " Ашані "попалися лимони з цвіллю, і це не благородна фішка -" чекай неуважного покупця..."

Також Знай.ua писав, що Українці в гіпермаркеті Metro за "пристойну" ціну ледь не отримали непристойну поїздку в інфекціонку