Таверна "El Paso" у Рівному відзначилася "оригінальною" рекламою з еротичним підтекстом. Скандальний ролик закладу, в якому демонструється їх піца, був опублікований у соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

У рекламі показують дівчину на білому дивані в оточенні п'яти темношкірих хлопців. Героїня ролика озирається на них і не може визначитися з вибором, але потім вирішує "скуштувати всіх одразу". Варто відзначити, що відео дуже нагадує сцену з фільму для дорослих.

"Навіть оргазми бувають ручної роботи 🔞 Ситуація вийшла з-під контролю,і ми перевершили самі себе, тому саме ти підбереш ідеальний розмір, та смак який точно доведе тебе до гастрономічного оргазму 🍓 А, Ви куштували одразу п’ять смаків? 💁‍♂️" - йдеться у підписі до ролика.

Також творці "шедевру" відзначили, що готові до хвилі хейту за їх креативність.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До слова, мало хто оцінив позитивно дану рекламу. Користувачі соцмережі засудили відеороботу і відзначили, що в ній проскакує расизм і сексизм.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше київські пельмені на Бессарабці вляпалися в огидний скандал: "Фу, як бридко!".

Як повідомляв портал Знай.uа, в Ужгороді нічні вандали з балончиками зіпсували білборди політиків перед виборами.

Також портал Знай.uа писав, що Порошенко їдко висміяв Зеленського в рекламі: "Україна це ми".