Меган Маркл і принц Гаррі подарували шматочок душі бідним районам "місту янголів": добро - існує

У той час, поки весь світ читає біографічну книгу "У пошуках свободи", яку присвячено життю королівської пари, самі же Гаррі і Маркл надають перевагу неймовірним і добрим справам. Їх малюкові Арчі ще зарано думати про школу, а його батьки допомагають іншим дітям підготуватися до нового навчального року.

Меган Маркл і принц Гаррі з спільнотою Baby2Baby, фото: people.com
Меган Маркл і принц Гаррі з спільнотою Baby2Baby, фото: people.com

Зеленський розколупав рану "Іловайського котла", нагодувавши українців новими обіцянками: "Ми не можемо..."

Український президент Володимир Зеленський заявив, що суспільство і держава повинні пам'ятати всіх українських героїв, які загинули в результаті Іловайської трагедії, а правоохоронці повинні знайти правду, якою б гіркою вона не була.

Володимир Зеленський, скріншот відео
Володимир Зеленський, скріншот відео

На дорогах введуть покарання по-естонськи: водіям запропонують постояти 45 хвилин

Перевищення швидкості до 20 кілометрів на годину з 2021 року в Естонії матиме два варіанти розвитку ситуації. У водіїв буде вибір між 45-хвилинною заспокійливою зупинкою або оплатою штрафу за недотримання правил дорожнього руху.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще
Подібний "відпочинок" можна буде здійснити на спеціально виділеному майданчику або на узбіччі. При виборі заспокійливої зупинки грошовий штраф оплачувати не потрібно буде.

Штрафи ПДР, скріншот: YouTube
Штрафи ПДР, скріншот: YouTube

3 роки на могилі господаря: вірного криворізького "Хатіко" довелося рятувати від жорстоких людей

На цьому тижні інтернет підірвала історія пса, який протягом трьох років після смерті свого господаря щодня приходив на його могилу.

Село Романівка, що поблизу Кривого Рогу, нещодавно прославилося на всю Україну в якості батьківщини вітчизняного"Хатіко". Залишившись без господаря, вірний чотирилапий не змирився з життям без нього, і кожен день проводив біля могили найріднішої людини. Повідомляється, що місцевим жителям було відомо про трагічну долю пса, проте ніхто з них не побажав забрати його до себе додому. "Романівському Хатіко" доводилося харчуватися цукерками і печивом прямо з могил, лише зрідка залишаючи кладовище в пошуках більш різноманітної їжі.

Хатіко, фото facebook
Хатіко, фото facebook

"Слуга" розповів про

зміни в навчальному році

: уроки будуть на вулиці, а вчителі — в щитках

Голова Комітету з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак відповів на більшість запитань з приводу навчання з 1 вересня. Про це повідомили на сайті "Слуги Народу".

Школа, скріншот: YouTube
Школа, скріншот: YouTube