У понеділок, 31 серпня, українці ще зможуть отримати насолоду від сонця і тепла.

Читайте Знай в Google News!

Синоптик Наталка Діденко зазначає на своїй стоірнці у facebook, що така погода вкінці літа буває вкрай не часто.

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

"Отже, завтра літо йде. До наступного року. Йде красиво, рівненько, із усвідомленням, що зробило все. Дощі були? Були. Спека була? Була. Коли вже нестерпно було чути людське скигління, що нам жарко - чудове свіже похолодання було? Було. Усіляки дива природні - грози, зливи, селі, град, смерчі - показувало? Показувало. Ну, часом з перебором, але ж це літо - король сезонів, може собі дозволити. Нам все одно ніколи не вгодиш. А літо, воно самодостатнє. Тому дякуємо і вчергове дивуємося, яке ж воно розумне й хароше - завтра скрізь в Україні сонце й дуже, дуже тепло, спекотно, +30+35 градусів", - пише синоптик.

Хіба трохи на Заході подекуди +28, +29 градусів - йде фронт.
Але цей фронт, який принесе дощі з грозами вже 1 вересня у західні області України (карта) включно з похолоданням, це вже клопіт осені, вересня.
Літо в цей час, підперши загорілу щоку рукою, дивитиметься мрійливо на жовті поля й синє небо у вікно поїзда. Чу-чу -чу-чух...
Тому ще раз - завтра в Україні скрізь спекотна суха погода, 1 вересня дощі очікуються лише в західних областях, у більшості областей - без опадів..
У Києві 31-го серпня також сухо та спекотно, до +32 градусів. 1 вересня у столиці передбачається чудова погода - дощу не буде, а спека послабне до +27, +28 градусів. Так що, хто там йде в школу у костюмчиках чи з довгим рукавом, буде трохи легше.

Отже, завтра літо йде. До наступного року. Йде красиво, рівненько, із усвідомленням, що зробило все. Дощі були?...

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 30 augustus 2020

Ну, а якщо хто вдома збирається гризти граніт науки і мотати батькам й учителям нерви, тому взагалі комфортно в будь-якому випадку.

Народний прогноз погоди в Україні

31 серпня відзначається день святих Флора і Лавра. З цього часу починаються осінні холодні ранки, які переходять у ранкові заморозки. Останній день літа не завжди балував наших пращурів теплом: часто у цей день осідали важкі тумани, йшов дощ, дули вітри холодні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, погода на 29 серпня для всієї України: літо потішить в останні дні.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.