Державний банк ПриватБанк звинуватили у розсиланні "листів щастя" для мешканців не підконтрольних територій з пропискою Донецька чи Луганська. Незадоволений відгук клієнт залишив на сайті Мінфін.

Читайте Знай в Google News!

"Що за "листи щастя" сьогодні надіслали? Сьогодні вранці на пошту прийшов лист, як і у дівчини з попереднього відкликання з Луганська, тільки я з Донецька, є клієнтом вже 8 років, проблем з банком не було, в минулому році пройшла у Києві ідентифікацію, оновила картки і т. д, і тепер мене рік радують в карантин, відсутність можливості виїхати у зв'язку з закриттям блокпостів, що для жителів не підконтрольних територій з пропискою Донецька чи Луганська, потрібні підтверджуючі документи у вигляді довідок переселенців і т. д для користування послугами банку! Дзвінок на гарячу лінію виразності не вніс, які точно послуги мені перекривають, в які терміни?", - пише клієнт.

За словами клієнтки, пропозиція оператора виїхати з окупованої Росією території взагалі - маячня цілковита і не компетентна! Якщо ваш банк мені купить квартиру рівноцінну моїй тільки в Києві, я з радістю покину окупований Донецьк, а бути бомжем або переселенцем в знімних хатах ви мене вибачите!

"Поки я повірю обіцянкам президента і почекаю звільнення в своїй квартирі! І взагалі, що це за презирливе ставлення до жителів Донецька і Луганська, які досі залишаються громадянами України, незалежно де вони проживають, і тим більше користується вашими послугами і є клієнтами банку? На хвилиночку, в умовах карантину!", - додала дівчина.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ПриватБанк звинуватили в Залізному цинізмі до клієнтів.

Як повідомляв Знай. ua, ПриватБанк не повертає гроші за авіаквитки через карантин, клієнти в розпачі.

Також Знай. ua писав, що клієнти ПриватБанку масово скаржаться на проблеми при оплаті комуналки.