Непунктуальна Укрпошта потрапила в гучний скандал: "Вони там вимерли, чи що?"

Про сервіс "Укрпошти" вже легенди ходять. Вічні проблеми зі своєчасністю доставок, втрати товарів, листи приходять не тим адресатам... Все це типово для "Укрпошти". Однак одне з київських сортувальних відділень особливо виділилося. Зокрема, сортувальний центр в місті Київ під індексом 03909 примудряється обробляти посилки протягом цілого місяця.

Читайте Знай в Google News!

Укрпошта, фото з відкритих джерел
Укрпошта, фото з відкритих джерел

ПриватБанк розсилає українцям в умовах карантину "листи щастя": пропонують бути бомжем або переселенцем

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Державний банк ПриватБанк звинуватили у розсиланні "листів щастя" для мешканців не підконтрольних територій з пропискою Донецька чи Луганська. Незадоволений відгук клієнт залишив на сайті Мінфін. За словами клієнтки, пропозиція оператора виїхати з окупованої Росією території взагалі - маячня цілковита і не компетентна.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

"Не чекали, а вони повернулися": поки голодні українці живуть в "карантині" чиновникам відновили космічні зарплати

З'явилася інформація, що Конституційний суд України скасував обмеження на виплату заробітних плат посадовим особам у бюджетних установах - суддям, прокурорам, депутатам, працівникам Нацбанку і т.д. 10-ма мінімальними зарплатами. Про це стало відомо завдяки повідомленню голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева у мережі Facebook.

КСУ, скріншот: YouTube
КСУ, скріншот: YouTube

Середня зарплатня -15 000: Шмигаль наобіцяв українцям "золоті гори"

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів про плани подальшого підвищення заробітних плат. За його словами, вже до 22 року очікується значне зростання середньої зарплати в Україні. Про це прем'єр-міністр написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Він заявив, що планується довести рівень середньої заробітної плати в нашій країні до 15 000 гривень.

Шмигаль, фото delo.ua
Шмигаль, фото delo.ua

На українських ринках "забили" на карантин, масок ні в клієнтів, ні в продавців: "Саботують будь-які обмеження"

В Україні продовжує бути критичною ситуація з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19. Одна з ймовірних причин цього - недбалість у дотриманні карантинних норм. Блогер Сергій Наумович звернув увагу на ситуацію на знаменитому одеському Привозі — там в масках не побачити ні продавців, ні покупців. Такий саботаж протиепідемічних заходів українцями може мати серйозні наслідки, припускає публіцист.

Привоз, фото Facebook
Привоз, фото Facebook