Стюардеса з Філадельфії (США) Ліндсі О'брайен показала, як вона закриває шафки на верхніх полицях в салоні літака ногами, пише Daily Mail.

Читайте Знай в Google News!

У ролику видно, як Ліндсі робить стійку на руках, а ногами закриває шафки відразу з двох сторін. Дівчина зізналася, що без попередньої підготовки такий трюк зробити складно.

У Ліндсі за плечима кілька років занять йогою і виступ в команді чирлідерів, а також близько 20 пробних трюків, які не вдались і закінчились фіаско.

Бортпровідниця, як атлет, професійно спирається руками на підлокітники, перевертається вгору, і закриває ногами верхні багажні полиці.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Героїнею ролика стала 35-річна Стюардеса Ліндсі О'брайен:

"Раніше я займалася йогою, а в дитинстві була чирлідером, тому у мене досить міцна статура. Мені хотілося дізнатися, чи зможу я виконати цей трюк", - зазначила вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стюардеса анонімно розповіла про небезпеку харчування в літаку.

Як повідомляв Знай. ua, стюардеса застерегла пасажирів про найбрудніше місце в літаку – міняють памперси та стрижуть нігті.

Також Знай. ua писав, що стюардеси склали перелік найдратівливіших вчинків туристів в період пандемії - нехтують нормами гігієни.