З Житомирської області прийшли вельми тривожні новини. Так, в останній день літа, 31 серпня, на перегоні Сокорікі-Бехи просто під час руху товарного складу з паливом було підірвано залізничні колії. На щастя інцидент обійшовся без жертв. У мережі з'явилося відео з місця потужного вибуху.

Читайте Знай в Google News!

Про цей інцидент, який вже визначили, як теракт, стало відомо завдяки повідомленню прес-служби СБУ.

За інформацією правоохоронців, невідомі організували вибух під поїздом сполученням Барбари-Коростень. В результаті вибуху було деформовано рейки і пошкоджено залізничні шпали. Склад віз з сусідньої Білорусі 64 вагони з бензином і дизельним паливом (соляркою).

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Теракт на перегоні Сокорики-Бехи, фото: прес-служба СБУ
Теракт на перегоні Сокорики-Бехи, фото: прес-служба СБУ

Також повідомляється, що на місці події працює спільна слідчо-оперативна група управлінь СБУ та Національної поліції в Житомирській області, а також співробітники вибухо-технічної служби. Підрив визнали терористичним актом, винним загрожує до десяти років ув'язнення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, винищувач вліпився в дорожній знак на заході України.

Як повідомляв Знай.uа, названо ймовірну причину обстрілу автобусу під Харковом: "Лють і несправедливість".

Знай.uа писав, з Центрального вокзалу в Києві різко зникли пасажири, що відбувається.