В Україні депутати мають намір ввести покарання за покупку курсових робіт і дисертацій. Їх мета-боротьба з плагіатом в наукових роботах.

Читайте Знай в Google News!

У Верховній Раді зареєстрували законопроект № 3759 "про внесення змін до Закону України"Про освіту". Її автори-кілька депутатів з різних партій.

Автори законопроекту пропонують ввести штрафи за продаж і купівлю курсових робіт і дисертацій. Повідомляється, що за статистикою третина всіх дисертацій і курсових робіт містить плагіат.

студенти, скріншот з відео
студенти, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Що пропонує даний законопроект:

  • Доповнити визначення терміна " академічний текст";
  • Створити два нових види порушення академічної чесноти-написання курсової роботи на замовлення і присвоєння авторства на неї.

Крадіжка авторства і плагіат дуже актуальні в науковому середовищі для України. Плагіат міститься в третині захищених дисертацій, більше 60 тисяч робіт не повинні були пройти захист.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українцям слід чекати жорсткого карантину, прем'єр Шмигаль дав чітку відповідь.

Як повідомляв Знай. ua, що заборонено під загрозою штрафу в 17 тисяч.

Також Знай. ua писав, що на дорогах введуть покарання по-естонськи, водіям запропонують постояти 45 хвилин