Головний санітарний лікар України Ляшко сказав українцям, коли з’явиться вакцина від коронавірусу

За словами Ляшка, наразі у світі вже тестуються 33 вакцини проти Covid-19. 9 з них вже проходять третю стадію клінічних випробувань. Якщо дослідники отримають позитивний результат -вакцини будуть зареєстровані і дозволені до використання.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Окупанти довели Крим до межі, річок немає, а вода по годинах

У Криму за місяць пересохли кілька річок, що живлять головні водосховища. У Сімферополі воду вже подають через день, а по місту почали з'являтися бочки для зберігання води. До окупації про такі технології й мріяти не могли.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У Криму тотальна посуха, фото: Telegram-канал " Україна в шоці"
У Криму тотальна посуха, фото: Telegram-канал " Україна в шоці"

Дострокова пенсія в 55 років: кому пощастить більше за інших, озвучено умови

Учасник антитерористичної операції може розраховувати на дострокову пенсію в 55 років. Однак існують деякі умови. У 55 років учаснику АТО дійсно можуть нарахувати дострокову пенсію, якщо у нього є посвідчення учасника бойових дій і 25 років стажу до віку отримання пенсії.

У Києві СБУ ліквідувала гніздо путінських пропагандистів

Днями співробітники української спецслужби заблокували групу проросійських інтернет-агітаторів, яка працювала в Сумах та Києві.

Німеччина назвала причину отруєння Навального

Спецлабораторія збройних сил ФРН провела токсикологічний аналіз проб, узятих в Олексія Навального. Експерти з лабораторії бундесверу виявили в організмі російського опозиціонера сліди отрути з групи "Новачок".