Міністерство соціальної політики України прийняло рішення пояснити громадянам України, як здійснюється допомога для громадян з інвалідностью. Надані соціальні послуги можуть належати державному, комунальному та недержавному сектору.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Мінсоцполітики в мережі Facebook.

"Друзі, продовжуємо рубрику #СоціальніПослугиКомуЩоЯк. Сьогодні розповідаємо про соціальні послуги для осіб з інвалідністю. Більше інформації в інфографіці.", - повідомляють в Мінсоцполітики.

Міністерство соціальної політики України опублікувало інфографіку з чіткими положеннями та поясненнями:

Публікація Мінсоцполітики, скріншот: Facebook
Публікація Мінсоцполітики, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що з 1 вересня півтора мільйона українських пенсіонерів отримають підвищені виплати, що безпосередньо пов'язано з підвищенням мінімальної зарплати, затвердженим Верховною Радою. Однак, не всі пенсіонери зрадіють, оскільки підвищені виплати призначені лише тим з них, хто виконав головні умови щодо стажу. А якщо пільговик виконав певні обов'язкові процедури і досяг віку 65 років, то він може розраховувати на 40% від мінімальної зарплати. Якщо зараз розмір виплати становить 1889 гривень, то після перерахунку - 2000 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, дітей з інвалідністю назвали "карою Божою": директор пішла на зворотну.

Як повідомляв Знай.uа, у частини українців заберуть субсидії: в Мінсоцполітики пояснили, як прийматиметься рішення.

Знай.uа писав, у новонароджених дніпрян відбирають "Пакет малюка": ані підгузників, ані пелюшок.