У п'ятницю, 4 вересня, на території України прогнозується кардинально різна погода. Так, на Заході країни буде прохолодно, але сонце іноді виходитиме з-за хмар. А Схід страждатиме від дощів з грозами.

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, в цілому температура повітря в Україні на Сході триматиметься на рівні +28 +30 градусів. На Західній Україні протягом дня сонце лише зрідка ховатиметься за хмарами. У той же час температура складе +21 +23 градуси.

На Півночі сонця не буде видно за дощовими хмарами. Вдень ймовірні дощі, а повітря прогріється до +23 +25 градуса. На півдні стовпчики термометрів покажуть +28 +30 градусів.

У Києві в п'ятницю очікується суха і малохмарна погода. Температура повітря в столиці буде в межах +20 + 22 градусів.

погода на 4 вересня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Народний прогноз погоди в Україні

4 вересня вшановується пам'ять святого Агафоніка. У народі день мав назву Агафона Огуменника. За давніх часів помітили, якщо хмари рідкісні, то ранок наступного дня буде ясним і холодним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.