Нардепи викликали "на килим" міністра Максима Степанова за "експерименти" над українцями

"Гарячою" новиною третього робочого дня парламентарів в сесійній залі Верховної Ради стала заява про негайний виклик міністра охорони здоров'я Максима Степанова із детальним звітом про стан забезпечення українських медзакладів. Не менш вагома частина пояснень стосуватиметься незмінного дотримання прийнятої за часів правління попередньої влади "ганебної" реформи, ініційованої ексміністром Уляною Супрун – замість цього українці давно мали отримати повністю зреформовану систему

Кабмін відмовив у довічній стипендії для батька Зеленського

Український уряд зняв з розгляду проєкт Указу президента Володимира Зеленського про присвоєння довічної державної стипендії видатним діячам освіти, який також мав поширюватися на батька глави держави Олександра Зеленського.

Польща змінила правила проходження карантину для українських заробітчан

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У Польщі уряд змінив правила проходження обов'язкової обсервації для трудових мігрантів, у тому числі з України. Тепер замість проходження двотижневого карантину при в'їзді в країну достатньо тільки 10 днів.

За законом безкоштовно: у Мінсоцполітики пояснили, як особи з інвалідністю можуть отримати допомогу

Міністерство соціальної політики України пояснило громадянам України, як здійснюється допомога для громадян з інвалідністю. Надані соціальні послуги можуть належати державному, комунальному та недержавному сектору.

Життя самотніх пенсіонерів кардинально зміниться, Кабмін переглянув закон

У четвер, 3 вересня, українським урядом урегульовано питання, пов’язані з діяльністю будинків-інтернатів для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю.