В Україні останнім часом починають зростати зарплати. Стало відомо, в яких сферах працівники почали заробляти більше в порівнянні з попереднім місяцем і роком.

Читайте Знай в Google News!

У липні зарплати зросли на 225 гривень, мінімалку збільшили до 5 тисяч гривень, а середня зарплата по країні становить 11 804 гривні.

При цьому, найвищі зарплати в області платять у сфері фінансів та страхової діяльності. В середньому, в цьому виді діяльності сума виплат на одну людину становить 19 650 гривень.

Трохи відстає сфера добувної промисловості, де сума зарплати на одну людину становить 17 327 гривень.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому, найнижчу винагороду праці виплачують у сфері організації харчування, де сума зарплати на одну людину становить 6 328 гривень.

Також заробітні плати вчителів будуть перераховані з 1 вересня 2020 р.подібне підвищення тарифних розрядів посприяє збільшенню заробітної плати вчителів на 6%. Вчителі мають можливість мати від 10-го до 14-го розряду.

А оклад таким чином становить від 3826 до 5087 гривень, при нових правилах — від 4050 до 5385 грн. Керівники бюджетних підприємств, виходячи з положення Кабінету Міністрів, будуть зобов'язані зберігати різницю між заробітними платами співробітників, що мають високу кваліфікацію, і тими, хто не має спеціальних навичок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, новий етап карантину затягне Україну в безодню безробіття, близько 5 мільйонів.

Як повідомляв Знай. ua, Василевська підрахувала, скільки з кишень українців витрачають на"зайвих Міністрів".

Також Знай. ua писав, що у Мінсоцполітики пояснили, як особи з інвалідністю можуть отримати допомогу.