Українська першокласниця дала інтерв'ю місцевому каналу і відразу стала зіркою інтернету — вся справа у неймовірній щирості і точності прогнозу.

Серед інших, комедійною версією відео з дівчинкою поділився у соціальній мережі Facebook користувач Dima Voinalovych. Оригінальне інтерв'ю належить каналу Трускавець онлайн.

Шестирічна Адель на лінійці з нагоди першого дзвоника в День знань розповіла місцевій журналістці, що дуже рада піти в перший клас.

аж просльозився 😩

Geplaatst door Dima Voinalovych op Donderdag 3 september 2020

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

"А чому ти хочеш йти в школу?" - запитали у першокласниці журналісти.

"Бо тут ми будемо спершу гратись, потім підем вчитись, потім ще підемо вчитися, потім в іншу підемо школу, потім - інститут, і так на роботу, і потім помрем", - радісно видала всі життєві плани маленька фаталістка.

Відео було доповнено ще одною комедійною ноткою - знаменитою заставкою Directed by Robert B. Weide з характерною музикою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, під Харковом зник 12-річний школяр з веснянками - втік до магазину за кіндерами.

Як повідомляв Знай.uа, психолог підготував українських батьків до епопеї "назад в школу" - з цими порадами карантин не страшний.