Бойовики порушили найдовший режим тиші, поранений український захисник, але ЗСУ у відповідь мовчать

Представник Об'єднаних сил України в соціальній мережі Facebook повідомив, що на 42 день режиму припинення вогню, 6 вересня 2020 року збройні формування Росії порушили домовленості, які в липні були успішно досягнуті Тристоронньою контактною групою, здійснивши прицільний обстріл українських позицій.

Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube
Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube

Колишній "шептун" Зеленського Андрій Богдан випив у компанії Саакашвілі: "Є розклад на вибори"

Колишній глава офісу президента України Андрій Богдан заявив про можливе повернення в політику. Однак зробив він це у властивій йому іронічно-жартівливій манері. Відповідне фото він розмістив у своєму Facebook.

Андрій Богдан, фото: Facebook
Андрій Богдан, фото: Facebook

Пішов з життя львівський кардинал Мар'ян Яворський, друга людина після Папи Римського

В Україні на 94 - му році життя помер перший кардинал серед латинських львівських архієпископів Мар'ян Яворський. Про це повідомила прес-служба Львівської архиєпархії Римо-Католицької церкви в Україні.

Львівський кардинал Мар'ян Яворський, фото з вільних джерел
Львівський кардинал Мар'ян Яворський, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зеленський здивував планами побудувати нову Кремнієву долину на сході України

Президент України Володимир Зеленський відвідав Харківську область. Про підсумки і свої висновки про поїздку. Відповідне відео з'явилося в офіційному YouTube-каналі президента.

Володимир Зеленський зазначив, що основним завданням, яке стоїть перед українською владою, є зробити Харків столицею машинобудування, оборонної промисловості та IT-технологій.

Володимир Зеленський, фото з вільних джерел
Володимир Зеленський, фото з вільних джерел

Не вберегли: Європейський суд зобов'язав Україну виплатити постраждалій матері дітей тисячі євро

38-річна мешканка Рівного Ірина Левчук подавала позов проти України до Європейського суду з прав людини, який виніс рішення у цій справі. Держава не виконала зобов'язання щодо ефективного захисту від домашнього насильства, що і стало причиною судового позову.

Насилля, фото pxhere
Насилля, фото pxhere