Навчання в українських школах набирає обертів. В перші дні вересня майже всі українські школярі пішли до шкіл, за винятком мешканців "червоних зон" через спалах заражень коронавірусом.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповіла мама школяра Юлія Дейнега у соцмережі facebook в пабліку "Батьки SOS".

"Порадьте , будь ласка, така ситуація, син ходить до школи з зачіскою (довгий чуб) йому подобається, хоче так ходити, але директору не до вподоби такі зачіски у хлопців, грозила визвати до школи батьків, ... Чи є де прописано в законі чи де, який зовнішній вигляд має бути у учнів....чи совкові звичаї - догана чи виганяти зі школи за зачіску ще діють в наших учбових закладах?", - цікавиться жінка, яка прагне підтримати свою дитину.

Мама школяра скаржиться, що директору школи не подобається зачіска її сина - довгий чуб. Часто і вчителі висловлюють своє "фе" дівчатам за короте міні, або за мегасучасні зачіски - люди старої закалки не розуміють дреди на голові, тунелі у вухах і пірсинг на язиці. Але молодь хоче виражати себе і робитиме це далі, незважаючи на вподобання старших поколінь.
Українці у коментарях обуруються, адже кожна дитина - особистість і вона має шанс проявити себе, як душа бажає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, навчання на карантині: МОН виявилося не готовим до випробувань, батьки б'ють на сполох.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Шмигаль прогнозує рекордну кількість заражених вже в кінці вересня: до чого готуватись українцям.

Також, "Знай.uа" писав, як "гризти граніт науки" на карантині: психолог порадила батькам, як пережити складний період.