В Україні знову активізувались нахабні хитрорукі шахраї, які не погребують ні перед чим, відберуть останнє. Так, новий небезпечний вид шахрайства застосувала банда зловмисників у Печерському районі Києва.

Читайте Знай в Google News!

Аферисти обчистили квартиру, яку на кілька місяців взяли в оренду.
Зловмисники винесли з квартири речей на сотні тисяч гривень. Про це йдеться на сторінці Київ Оперативний у Facebook.

За його даними, зловмисники вдень обікрали квартиру, яка знаходиться на 9 поверсі будинку, розташованого за адресою вул.Євгена Коновальця, 34а. Збитки, яких зазнали господарі квартири, складають принаймні 500 тисяч гривень.

затримання банди "Лоту Гулі", фото СБУ
затримання банди "Лоту Гулі", фото СБУ

"...(одна з членів банди – Ред.) орендує житло на кілька місяців. Після чого в один прекрасний день виявляється, що в квартирі нічого немає, крім стін і унітазу", – наголошується в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Ось так можна заробити якихось 10 тисяч гривень за місяць на здачі квартири в оренду, а можна втратити цілі статки, потрапивши у тенета шахраїв.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям показали нелегальну схему розмитнення євроблях: обережно "двійники" атакують.

Як повідомляв Знай.ua, МВС збирається ускладнити життя імпортерів

Також Знай.ua писав, що "євробляхи" перетворюються на привидів, куди поділися нерозмитнені авто, і до чого готуватися власникам.