Нардеп від фракції "Слуга народу" Галина Янченко назвала дітей на окупованому Донбасі "немитими" і "нечесаними".

Читайте Знай в Google News!

У прямому ефірі Янченко заявила, що жителі українських міст і населених пунктів повинні самі вирішувати, як назвати вулиці та інші об'єкти. На питання ведучої ток-шоу чому, в такому випадку, в частині регіонів Донбасу не будуть проводитися місцеві вибори, депутат відповіла:

"Ви змішуєте дві теми. Але, раз ви постійно піднімаєте тему і постійно торкаєтеся Володимира Зеленського, я б теж хотіла прокоментувати як представниця його команди. У мене старша дитина пішла в третій клас. Ви знаєте про що я думала весь день 1 вересня. Що цей рік, він унікальний і він по-трагічному навіть унікальний, тому що фактично в цьому році в школу пішли діти, народжені були в 2013-14 році. На Донбасі це діти, які ось народилися і вони все життя живуть в обстрілах, війнушках, підвалах, десь немиті, десь нечесані... на лінії розмежування".

Янченко уточнила, що її чоловік Віктор Андрусів у 2015-2016 роках був заступником голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації і вона "об'їздила всю Донецьку і Луганську області, всі нульовки, все КПВВ і бачила все особисто".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

У свою чергу ведуча телеканалу "112-Україна" Юлія Колтак порадила їй скласти депутатський мандат.

"Через хвилин двадцять Янченко вибачилася. Але я, як виходець з Донбасу, яка, до речі, теж закінчувала школу вже під час початку бойових дій у 2014 році, можу порадити немитій і нечесаній Янченко засунути свої вибачення в одне місце і скласти депутатський мандат. Фу", - написала в Facebook журналістка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Третьякова наврочила? В Україні дітей зменшилося вдвічі, а кожен п'ятий – "неякісний".

Як повідомляв портал Знай.uа, автор "дітей низької якості" Третьякова відзначилася нескромною заявою.

Також портал Знай.uа писав, що на Банковій хочуть замінити Венедиктову на Матіоса: Арахамія вже прокоментував.