Під Житомиром сталася авіакатастрофа з малим літальним апаратом — дельтапланом — у якій загинула людина. На місці працювали рятувальники — у тому числі, вони вжили заходів щодо запобіганню можливому вибуху. Ймовірною причиною трагедії називають те, що пілот міг не впоратися з керуванням.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: повідомлення пресслужби Управління ДСНС України у Житомирській області.

"11 вересня о 08:23 по лінії «101» смт Народичі надійшло повідомлення від працівників Національної поліції про те, що між населеними пунктами Народичі та Яжберень, на полі, впав літальний транспорт. На місце події одразу було спрямовано відділення рятувальників 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

За попередньою інформацією дельтаплан здійснював обробку поля з соняшником, пілот не впорався з керуванням, внаслідок чого дельтаплан упав і чоловік загинув. На місці пригоди рятувальники проклали магістральну лінію для запобігання виникнення пожежі чи вибуху. Обставини падіння встановлюються", — йде мова у повідомленні.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Фото ДСНС
Фото ДСНС

Фото ДСНС
Фото ДСНС

Минулого місяця на сході Німеччини в регіонального аеропорту Еггерсдорф, місто Мюнхеберг теж сталася авіакатастрофа: невеликий двомісний літак влетів у башту летовища. Обидва пасажири вижили, однак отримали травми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аеропорт – на замок: через авіакатастрофу під Львовом люди опинилися в пастці, що відбувається.