Пологовий будинок номер один у місті Миколаєві опинився у гучному скандалі: породіллі звернулися за допомогою до волонтерки, яка вирішила оприлюднити правду про правила “життя” у цій лікарні.

Читайте Знай в Google News!

Відповідну інформацію оприлюднили у соціальній мережі Facebook.

Під час розмови між породіллею та волонтеркою вдалося з'ясувати велику кількість жахливих подробиць. По-перше, жінкам у відділі патологій та власне породіллям не давали вечерю. Складники сніданку й обіду також залишили багато запитань: наприклад, одного дня жінкам роздавали шматочки посмаженого хека, а наступного дали ці ж шматочки, але тепер проварені. Обід за розкладом в першій годині дня, проте жінки намагаються поїсти пізніше, адже ввечері вони відчуватимуть голод, якщо близькі чи родичі не зможуть принести передачу з їжею.

На обидва відділення лише одна душова кабінка, яка знаходиться в тій же кімнаті, що і туалет. Тобто вагітні жінки мусять стояти черги перед тим, як потрапити до вбиральні.

Усі марлі, рукавички тощо платні. Так само як і палати: в лікарні немає простих палат, найдешевша коштує 600 грн на добу, найдорожча 2000. Також у лікарні немає питної води, тому жінки купують воду, щоб розбавити суміш, якщо в них немає молока.

Головний лікар Євген Волохов прокоментував цю ситуацію так: “У нас немає нічого платного. Дається сніданок, обід і вечеря. Я не знаю, чому вона це говорить. Ви можете запитати у людей, у жінок у відділенні”. Волонтерка, яка оприявнила цю історію, продовжує тримати громадськість у курсі подій. Так, за останні дні в лікарні почали давати вечерю жінкам, а також припинили вимагати гроші за всі послуги.

+ ще маленька перемога! Породілля вчора та сьогодні нічого не сплачували ! Ну можна ж, якщо захотіти?❤

Geplaatst door Mila Yurchenko op Donderdag 10 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Молода породілля зі Львова стекла кров'ю, поки лікарі "курили" - сиротами залишилися троє янголят.

Як повідомляв портал Знай.ua, Породілля прийшла до лікарки з величезними синцями на животі — акушери застосували прийом, який лише зашкодить при пологах.

Також Знай.ua писав, що У Тернополі китайський вірус забрав життя породіллі, лікарі розводять руками - "Відмовили органи".