Перша леді Олена Зеленська повідомила, що Україна офіційно отримала статус повноправної учасниці "Партнерства Біарріц". Відповідну заяву вона зробила на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що в грудні минулого року Олена Зеленська ініціювала приєднання України до міжнародного "Партнерства Біарріц", яке встановлює рівні права для жінок і чоловіків у суспільстві. У травні 2020 року Кабінет міністрів підтримав рішення першої леді, а вже сьогодні Україна офіційно стала членом спільноти.

"Тепер офіційно! Україна отримала статус повноправного учасника "Партнерства Біарріц". З одного боку - це вже результат, але з іншого – тільки початок шляху до встановлення рівних можливостей для всіх українців. Шлях, який Україна вже проходить, спираючись на досвід і підтримку країн - учасниць Партнерства. Я дякую всім причетним до компетентного і, що не менш важливо, натхненного визначення нашої дорожньої карти. Набираємо швидкість!"- написала Олена Зеленська.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Олена Зеленська продовжує займатися громадською діяльністю і поділилася, що вже в третій галереї в світі аудіогід з'явився українською мовою.

Як повідомляв портал Знай.иа, Оля Полякова, Alina Pash, Alyona Alyona звернулися до Зеленського, крах неминучий.

Також Знай.иа писав, що Олена Зеленська показала школярам Маріїнський палац і засумнівалася в своїх здібностях.