Пляжі окупованого Криму потопають у каналізаційних стоках через відсутність очисних споруд. На ще одному курорті каналізаційні стоки заливають пляж і забруднюють море. У центрі Феодосії стоки вже утворили цілий струмок з нечистот, а раніше на аналогічну проблему скаржилися в Коктебелі.

Читайте Знай в Google News!

Відпочиваючі на пляжі Феодосії говорять про стійкий запах нечистот. Про це передає "Крим.Реалії".

Крим, море, фото скріншот з відео
Крим, море, фото скріншот з відео

Нехзважаючи на це, люди приходять на центральний пляж з дітьми і продовжують засмагати і купатися неподалік.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Через струмок з нечистот в результаті скидання каналізаційних стоків на пляжі утворилася вимоїна біля самої кромки води.

Слід нагадати, що нещодавно "чиновники" міністерства курортів і туризму російського "уряду" анексованого українського півострова розповіли про рейди на пляжах Феодосії і перевірки всіх карантинних і санітарних вимог через поширення коронавірусу.

За результатами вони запевнили, що всі вимоги "дотримуються в повному обсязі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, улюблені курорти українців знову під забороною: МОЗ оновило список країн "червоної" зони.

Як повідомляв портал Знай.ua, карантин в Україні з 1 серпня: кольорові зони, ослаблення та масові заходи — головні відповіді на важливі питання.

Також Знай.ua писав, МОЗ поділило світ на "червоне" та "зелене" - як зміниться життя українців у посткарантинний час.