На сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України була опублікована нова петиція, автором якої є Ісаєв Микола Всисович.

Читайте Знай в Google News!

Він опублікував її 11 Вересня 2020 року. Він не вважає ефективним створення численних антикорупційних органів, які лише вимагають величезних витрат. Він просить Президента України Володимира Зеленського про декілька речей.

Спочатку забезпечити щорічну перевірку державних чиновників і суддів на детекторі брехні на предмет корупції. Також розробити і згодом подати до Верховної Ради України законопроект "Про застосування провокації хабара з метою викорінення корупції на Україні", що на думку автора петиції дозволить викорінити підкуп хабарами і продажність політичних діячів.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зараз збір підписів знаходиться на початковому етапі, так як з 25 тисяч необхідних голосів, зібрано всього 139. Це триватиме ще 90 днів, протягом яких голоси можуть бути зібрані і тоді петиція перейде на етап розгляду не пізніше, ніж через три робочих дні з моменту збору необхідної кількості підписів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, головне за ніч: найгірший сценарій карантину від Степанова, "ВКонтакте" без VPN, диверсант ФСБ з вибухівкою

Як повідомляв "Знай.ua", вчитель вдарила дитину по голові і залишилася безкарною: "Весь час ображає і принижує"

Знай.ua писав, у Львові шукали 5-річну дівчинку – дівчинку знайшли за 25 кілометрів від її будинку.