Степанов змінить правила виїзду швидкої допомоги - лікарі їхатимуть з іншої області

В Україні змінять алгоритм роботи виїзду швидкої медичної допомоги. Детальніше про це розповів міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

За його словами, до 2021 року в Україні планують присвоїти викликам швидкої медичної допомоги категорії, від яких буде залежити швидкість виїзду карети. Крім цього, швидка допомога зможе виїжджати на виклик навіть з інших областей.

Максим Степанов / фото: МОЗ
Максим Степанов / фото: МОЗ

Поплавський проміняв пафос і молодих студенток на село: "Не забувайте"

Український шоумен і віднедавна політичний діяч Михайло Поплавський опублікував теплу фотографію з рідним братом. Відповідним знімком він поділився на своїй сторінці в Instagram.

Але незважаючи на весь свій пафос і славу, Михайло Поплавський не забуває і про рідні краї. Нещодавно він вирушив до рідного села Мечиславка, що на Кіровоградщині. Він відвідав ферми, познімав відеоролики про сільське життя і, звичайно ж, побачився з найближчими людьми.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Михайло Поплавський / фото: Instagram
Михайло Поплавський / фото: Instagram

Пропали гроші - ваші проблеми: ПриватБанк залишає українців без коштів

Клієнти найбільшого державного банку країни продовжують скаржитися на обслуговування з боку Приватбанку. У тому числі клієнт поскаржився, що кошти, які прийшли на банківську карту, через кілька годин пішли в невідомому напрямку. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

"ПриватБанк", фото: Знай.uа
"ПриватБанк", фото: Знай.uа

Корупція в Україні є: від Зеленського вимагають дій і пропонують детектор брехні

На сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України була опублікована нова петиція, автором якої є Ісаєв Микола Всисович.

Він опублікував її 11 вересня 2020 року. Він не вважає ефективним створення численних антикорупційних органів, які лише вимагають величезних витрат. Він просить Президента України Володимира Зеленського про декілька речей.

Володимир Зеленський / фото: сайт президента України
Володимир Зеленський / фото: сайт президента України

Дорофєєва і Позитив ошелешили шанувальників зізнанням, "Время и Стекло" не розпадається

Надя Дорофєєва і Позитив повідомили про подальшу долю групи "Время и Стекло". Детальніше вони розповіли в ефірі програми "Світське життя".

Дорофєєва і Позитив / фото: Instagram
Дорофєєва і Позитив / фото: Instagram